Проекти

Искате ли хубав и стойностен проект?

Знаете ли тънкостите за неговото одобряване в общината? 

Имате ли идея колко ще струва реализацията на Вашата сграда? 

Питате ли се как да възложите строителство, без да се излъжете в избора? 

Колебаете ли се от къде и как да започнете?

Разгледайте галерията с наши проекти:

Жилищна сграда с подземни гаражи,
гр. София

Сградата е на шест етажа. Съдържа 14 апартамента и подземен гараж.


Иновативна къща,
с. Войняговци

Еднофамилна жилищна сграда на два етажа и разполага с две бани, четири спални, голяма и просторна дневна, както и двоен гараж.
Проектирана е с ивативната строителна система ICF за пасивни сгради.

Модерна къща,
с. Огняново, гр. Елин Пелин

Сградата е на два етажа и разполага с три бани, четири спални, голяма и просторна дневна, сауна и обслужващи помещения.

Комплекс от жилищни сгради, гр. София

Две триетажни жилищни сгради  в затворен комплекс, разполагащи със собствени дворове и сутерени.

Затворен комплекс с къщи в с. Бистрица

Комплексът включва девет самостоятелни къщи с паркинг и детска площадка

Просторна къща,
гр. Правец

Къщата е на два етажа и разполага с три бани, три спални, голяма и просторна дневна, двоен гараж и обслужващи помещения.

Модерна къща, с. Бистрица

Къщата е на три етажа и разполага с три бани, три спални, кабинет, голяма и просторна дневна.

Луксозна къща в кв. Симеоново

Къщата е на три етажа и разполага с три бани, три спални, голяма и просторна дневна, кабинет, двоен гараж, фитнес и обслужващи помещения.

Многофамилна жилищна сграда,
гр. София

Сградата е на четири етажа и разполага с три гаража и паркинг за пет автомобила.

Жилищна сграда с апартаменти за обезщетение, кв. Красна Поляна

Сградата е на шест етажа и разполага с един магазин, три гаража и паркинг за 15 автомобила.

Комплекс от къщи,
с. Пролеша

Две самостоятелни къщи със самостоятелни дворове

Затворен комплекс с къщи, с. Лозен

Комплекс с четири самостоятелни къщи.

Комплекс от къщи в гр. Велинград

Комплекс, състоящ се от три самостоятелни къщи.

Традиционна къща, с. Кътина

Къщата е на три етажа и разполага с три етажа, две бани, три спални, кабинет, голяма и просторна дневна, двоен гараж.

Сервиз за бяла техника

Реконструкция на сервиза, ПУП, РУП

какво казват клиентите за нас?

И Вие можете да имате подобни резултати

В търсене на архитект за нашата къща-мечта се доверихме на хубавите отзиви и препоръки от клиенти на арх. Мария Горанова и A Vision. И не сбъркахме! Проведохме опознавателна среща онлайн, където арх. Горанова ни обясни целия процес, нужната информация и документи, законови регламенти и срокове. Даде ни ценна информация и съвети, отговори на всички наши въпроси. Останахме впечатлени от професионализма и милото отношение, лесно решихме да работим заедно. Арх. Горанова създаде нашата къща-мечтa, съобразявайки се с всички изисквания и неколкократни промени в желанията ни. Сподели интересни архитектурни идеи, които подобриха първоначалната визия. Строителният план беше изработен детайлно и изрядно, което доста ни улесни при взимането на строително разрешение и търсенето на строителни оферти. Благодарим на арх. Горанова за професионализма и прекрасната работа по нашия проект!
Снимка На Клиент На А Vision
Милчо Гиздавски
Започнахме работа с Мария и А VISION по препоръка и бързо се убедихме в нейния професионализъм, коректност и внимание към всеки детайл. Тя не само проектира мечтаната от нас еднофамилна къща, но дори я направи още по-красива и функционална. Мария обърна внимание не само на нашите желания, но даде ценни и практични съвети и винаги беше на разположение за въпроси и препоръки. Преди да се запознаем с нея смятахме, че архитектурата е просто „един чертеж“, но разработеният от нея проект ни убеди, че колкото е важен изпълнителят, още по-важен е архитектът. След приключване на работата ни с Мария се убедихме, че не само ще имаме красив дом, но и ще бъдем спокойни и нищо няма да ни липсва. Тя проектира нашата къща така, както би направила своята собствена: икономично, но качествено и функционално; спази всички срокове, нормативни изисквания и заложени бюджети и вложи желание, ентусиазъм и разбиране. Мария е архитектът, който бихме препоръчали не само с удоволствие, но и с чистото съзнание, че тя ще свърши работата си по най-добрия възможен начин. Ще се радваме да поговорим с всеки, който би имал нужда от допълнителна информация или потвърждение за стойността на работата с A VISION.
Снимка На Клиент
Бранимира и Бисер Димитрови
Управители на "Феъруей и Ко" ООД
Искам да изкажа благодарност на Архитектурно студио A Vision, за отзивчивостта, професионалните консултации и креативните решения, които ми дадоха! Убеден съм, че времето и вниманието, което отделиха за моя проект, е стандартът им за работа към всички клиенти. Без тяхната находчивост и опит много детайли щяха да останат тайна за мен. Желанието ми бе формата да следва функцията и точно това постигнахме с архитектурното студио.
Снимка На Клиент
Христо Йорданов
Архитект съм с 12 години практика, но за проекта на моята собствена къща, поради липса на време, поисках съдействие от архитект Горанова. Имах идейното решение, което вярвах, че е оптималното и помолих само за изготвяне на техническата част. Но арх. Горанова вложи от себе си много повече от това, което беше договорено и даде идеите, които направиха къщата истински разкошна с изключително малко увеличение на строителната работата и разходите. Та, именно това прави разликата между специалиста и всички останали. Ако работите с професионалист ще получите в пъти повече. Всеки, преминал през изграждането на обект за лични нужди или като инвеститор знае, че проектантският хонорар е капка в сравнение с разходите, които следват. Така, че мога горещо да препоръчам на всеки да се обърне към арх. Горанова, която оправдава и надминава с много очакваното от нея, като за хонорара си дава в пъти повече в безценни решения. Благодаря, колежке! Очаква ни следващата къща, а скоро и сградата за офиса!
Росица Петрова
Уважаеми дами и господа, Бих искала да споделя отличните си впечатления от работата си с арх. Мария Горанова и нейната фирма A Vision. Запознах се с арх. Горанова преди около една година, като ми беше препоръчана от моя близка. Исках да ми помогне с един проект, който е частен и е лична кауза. Изключително приятно се изненадах, колко бързо навлезе в проблема, както и своевременното изпълнение на етапите от задачата /всички тези етапи бяха готови преди уговорения срок/. Внимателно слушаше обясненията ми, доразясняваше си тези обяснения с допълнителни въпроси и накрая предлагаше адекватни решения на проблемите. Работила съм с много хора, защото такава ми е професията, но наистина не е често явление, да срещнеш отговорен и дисциплиниран човек, който сам да мотивира и подсеща партньорите си да търсят решения, същевременно да предлага работещи варианти и да гони сроковете много стриктно. Борбена е и въпреки трудностите никога не се отказва, а това много помага за крайния резултат. Бих препоръчала от сърце арх. Горанова и нейния екип на всеки клиент, както за архитектурни решения в личен план, така и за обществени организации.
Снимка на Клиентка На А Vision
Надя Захариева
Във връзка с изготвяне и презентиране на архитектурен проект за затворен комплекс от еднофамилни къщи в кв. Бистрица се доверихме на A VISION и бяхме възхитени от невероятния професионализъм и архитектурна креативност на архитект Мария Горанова. Тя успя да съчетае рационално решение и иновативна визия с нашия бюджет. Създаде модерни сгради, изпълнени с висококачествени и екологични материали. Имаме пълното основание да препоръчаме „ЕЙ ВИЖЪН“ ЕООД, като креативен, сигурен и надежден архитектурен партньор на всички, които са заинтересовани от съвременна, иновативна архитектура.
Снимка На Клиент На А Vision
Иван Марковски
Собственик на "Ремотерм" EООД