ОТЗИВИ

Вие също можете да имате подобни резултати, ако работите съвместно с нас!

Росица Петрова - собственик и управител на Home of Wool, възложител на сграда в кв. Драгалевци

Архитект съм с 12 години практика, но за проекта на моята собствена къща, поради липса на време, поисках съдействие от архитект Горанова. Имах идейното решение, което вярвах, че е оптималното и помолих само за изготвяне на техническата част. Но арх. Горанова вложи от себе си много повече от това, което беше договорено и даде идеите, които направиха къщата истински разкошна с изключително малко увеличение на строителната работата и разходите. Та, именно това прави разликата между специалиста и всички останали. Ако работите с професионалист ще получите в пъти повече. Всеки, преминал през изграждането на обект за лични нужди или като инвеститор знае, че проектантският хонорар е капка в сравнение с разходите, които следват. Така, че мога горещо да препоръчам на всеки да се обърне към арх. Горанова, която оправдава и надминава с много очакваното от нея, като за хонорара си дава в пъти повече в безценни решения. Благодаря, колежке! Очаква ни следващата къща, а скоро и сградата за офиса!

Коридор Със Стълби Вдясно
Отзив на Иван Илиев за Архитектурно Студио A Vision
Иван Илиев - възложител на сграда в гр. Банкя

В архитектурното студио работят професионалисти, с ясна визия и разбиране за потребностите на клиента. Спазват заложените срокове и съдействат точно при колебания в желанията на възложителя. Като клиент на A Vision мога да дам единствено отлична оценка за работата на проектантите. Изготвеният проект от тях напълно отговаря на очакванията ми. Откликват бързо при необходимост от корекции. Цените за проектиране са абсолютно нормални и отговарят на отличното качество. Препоръчвам архитектурно студио A Vision, спокойно може да им се доверите!

sz
Симеон Захов - възложител на сграда в гр. София

Здравейте,

преди да работим с A Vision, имахме готов проект за еднофамилна къща в района на гр. София. Къщата беше доста разчупена и с голяма РЗП. След пандемията и новите цени в строителството стана ясно, че строителството й е непосилна задача за нас. Обърнахме се към арх. Горанова с молба да  оптимизира проекта за да може да влезем в бюджета. В процеса на работа стана ясно, че е по-добре да се започне на чисто, с изцяло нов проект. Арх. Горанова взе под внимание всичките ни желания и нужди, които виждахме в една къща и с екипа й изработиха нов проект. Сега къщата ни е с всички необходими помещения, без излишно разточителство в РЗП-то. Количествените сметки са доста точни, с минимални отклонения. Колкото повече подробности и елементи бъдат предвидени в етапа на проектиране и обсъдени с архитекта, толкова по близки ще са сметките до реалността при изпълнение на СМР.  Към момента, нашата къщата е със завършена конструкция и следващият сезон предстои да се направят довършителните работи.

Арх. Мария Горанова е отзивчива и е удоволствие да се работи с нея. Има добър екип от експерти с които изработиха целият проект. Същият беше одобрен от общинските власти без забележки. Цените й са конкурентни, с оглед на детайлността на проектите. Препоръчвам я за Вашият бъдещ архитект.

03
Милчо Гиздавски - възложител на сграда в гр. Костинброд

В търсене на архитект за нашата къща мечта се доверихме на хубавите отзиви и препоръки от клиенти на арх. Мария Горанова и A Vision. И не сбъркахме! Проведохме опознавателна среща онлайн, където арх. Горанова ни обясни целия процес, нужната информация и документи, законови регламенти и срокове. Даде ни ценна информация, съвети и отговори на всички наши въпроси. Останахме впечатлени от професионализма и милото отношение и лесно решихме да работим заедно.

Арх. Горанова създаде нашата къща-мечта и се съобрази с всички изисквания и неколкократни промени в желанията ни.  Строителният план беше изработен детайлно и изрядно, което доста ни улесни при взимането на строително разрешение и търсенето на строителни оферти. 

Надя Захариева
Надя Захариева - предприемач, възложител на проект за частна детска градина

Запознах се с арх. Горанова преди около една година, като ми беше препоръчана от моя близка. Исках да ми помогне с един проект, който е частен и е лична кауза. Изключително приятно се изненадах, колко бързо навлезе в проблема, както и своевременното изпълнение на етапите от задачата. Внимателно слушаше обясненията ми, доразясняваше си тези обяснения с допълнителни въпроси и  предлагаше адекватни решения на проблемите.

Бих препоръчала от сърце арх. Горанова и нейния екип на всеки клиент, както за архитектурни решения в личен план, така и за обществени организации.

 

Коридор На Детска Градина
Иван Марковски снимка от отзив за работата на Архитектурно Студио A Vision
инж. Иван Марковски, предприемач,
управител на фирма "Ремотерм" ЕООД,
възложител на проект за комплекс от къщи в с. Бистрица

Във връзка с изготвяне и презентиране на архитектурен проект за затворен комплекс от еднофамилни къщи в кв. Бистрица се доверихме на A VISION и бяхме възхитени от невероятния профеиосналисъм и архитектурна креативност на архитект Мария Горанова и екипът й. Тя успя да съчетае рационално решение и иновативна визия с нашия бюджет. Създадоха модерни сгради, изпълнени с висококачествени и екологични материали.

Имаме пълното основание да препоръчаме „ЕЙ ВИЖЪН“ ЕООД, като креативен, сигурен и надежден архитектурен партньор на всички, които са заинтересовани от съвременна, иновативна архитектура.

Къща в Жилищен Комплекс в Бистрица
Бранимира и Бисер Димитрови -Управители на „Феъруей и Ко“ ООД, възложители на сграда в с. Негован

Започнахме работа с А VISION по препоръка и бързо се убедихме в техния професионализъм, коректност и внимание към всеки детайл. 

Преди да се запознаем с арх. Горанова смятахме, че проекта е просто „един чертеж“, но разработеният от A VISION проект ни убеди, че колкото е важен изпълнителят, още по-важен е проектантът.

Ще се радваме да поговорим с всеки, който би имал нужда от допълнителна информация или потвърждение за стойността на работата с A VISION.

Частна жилищна сграда в Негован От Архитектурно Студио A Vision
Христо Йорданов - възложител консултиращ се за строеж
на сграда в гр. Банкя

Искам да изкажа благодарност на Архитектурно студио A Vision, за отзивчивостта, професионалните консултации и креативните решения, които ми дадоха! Убеден съм, че времето и вниманието, което отделиха за моя проект, е стандартът им за работа към всички клиенти. Без тяхната находчивост и опит много детайли щяха да останат тайна за мен. 

План на Къща Изображение на A Vision в Отзивите на Клиенти